Stationsstraat 39/43, 3980 Tessenderlo + (32) 13 66 14 40
title image

Over Ons

Sinds 1925

Geschiedens

Dilex is een familiezaak die van generatie op generatie is overgegaan. De liefde en passie voor mode is er duidelijk te voelen.

Lees hier de rijke geschiedenis van Dilex, een vast gegeven in Tessenderlo.

In 1925 werd Dilex opgericht door Alfons Dillen & Maria Gerolt. Alfons was meester- kleermaker en maakte kostuums voor zijn klanten.

Zoon Roger Dillen studeerde eveneens voor kleermaker en nam de zaak over samen met zijn echtgenote, Denise Seule. Hij introduceerde confectiekleding.

In 1978 werd dilex vergroot omdat dochter Marleen bij in de zaak kwam. Later namen Marleen Dillen en echtgenoot Jan Meulemans Dilex over. De kleermakerij was toen volledig verdwenen.

In 2014 kwam schoondochter Cecilia en zoon Stijn bij in de zaak en introduceerde nieuwe merken. Hierbij verhuisde Dilex naar een nieuw én ruimer pand.

 

Ondertussen is generatie 5 al geboren dus “to be continued” …

TEAM DILEX

Dilex Fashion

Dankzij onze uitgebreide collecties voor hem en haar garanderen wij de perfecte look voor elke gelegenheid. Zowel voor trendy vrijetijdskledij als voor feestelijke outfits vind je bij ons ongetwijfeld wat je zoekt!

Wij leggen alle leeftijden in de watten van maat XS t.e.m. 4XL. Ook staat persoonlijke service met gratis retouches bij ons centraal.

Wij bieden u 750m² winkelplezier in het hartje van Tessenderlo. Samen met een team enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers ontvangen wij jou met open armen!

WINKEL